Ето пълния текст на публикацията на Александър Дунчев: Днес отново продължаваме

...
Ето пълния текст на публикацията на Александър Дунчев: Днес отново продължаваме
Коментари Харесай

Александър Дунчев: Единствената надежда е повече почтени хора да отвоюват превзетата ни държава

Ето цялостния текст на обявата на Александър Дунчев:

 

Днес още веднъж продължаваме борбата за българските гори, не от Народно събрание, а от Етрополе, където с локални бойци от село Ямна водим война против дървената мафия, изсичаща нелегално горите им.

Каква е схемата? Държавата, в тази ситуация ДГС Етрополе ( " ръководено " на ръчен режим от Емо Фаса и братовчед му Д. Димитров - кмет на града и някогашен началник на НСО), е дала държавна гора в отдел 342 да се сече от компания Миро Комерс ЕООД. Но локалните хора по сигнал на горски от ДГС хващат и подаваме дружно тъжби по какъв начин компанията вместо да сече в държавната гора, сече нелегално в частната им гора и изписва откраднатата дървесина посредством транспортни билети, издадени от.

И по какъв начин разпознаваме, че и контролният орган РДГ и горското стопанство вършат чадър върху компанията извършител, евентуално под натиска на локалните велможи и политическите им връзки? Първо, не е арестувана цялата противозаконна дървесина, не са инвентаризирани всички сечища в региона за определяне от кое място е открадната или изписана дървесината и не са напасвани отсечените секции на отсечените пъни. Второ, компанията е оставена да скрие камионите и ще бъде написан най-вече някой акт на някой от секачите за противозаконна сеч, вместо да бъде лишен лиценза на компанията и да бъде спряно държавното ѝ сечище. И се наложи да подадем нов.

Единствената вяра за българските гори и общество е от ден на ден млади, честни и самостоятелни хора да се подвигат и да се сплотяват в отбрана на природата и за отвоюване на превзетата ни страна!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР